Collumn Oktober 2022 : "op-"RUTTE" !!"

 


  • Collumn Oktober; op-"RUTTE" !!
  • Met de feestdagen al bi-jna weer in 't zicht is het traditiegetrouw de gewoonte ûm allerlei zaken te oaverdenken en onze noastenliefde te toonen. Maar wat is er in dit dood-zieke land nu nog veur positiefs te oaverdenken?Gas, Asielbeleid,Stikstof, Toeslagen, Energie,Oorlog en Corruptie voert hoogtij angevoerd deur de graai en snaai-cultuur van Politiek Corrupt Den Haag die zo’n totaal gebrek an zelfkritiek en maatschappelijke betrokkenheid ten toon spreid dat ze onderhand een karikatuur van zichzelf geworden bûnt. De normen en waarden cultuur die onze “leiders” zo graag verkondigt schi-jnt een eenzijdige vrijbrief te weazen ûm gewone burgers zo vøl mogelijk kaal te plukken en uut te wringen tot wûlle hier een welstand-niveau bereikt woar zelfs een zogenaamd derde wereld land zich veur zôl schamen. We bûnt afgegleeden van het neusje van de zalm tot de rotte vis van Europa deur het totale gebrek an visie,durf,kennis en daadkracht van diverse opeenvolgende “volksvertegenwoordigers” die als een stel blaatende schoapen geinfecteerd bûnt met de ziekte van sociale en politieke correctheid.
    Nu zal ik als leek met mi-jn normale "boeren"verstand het hogere gedachtengoed achter de politieke miskleumen wel niet begriepen, maar een bedrijfstak, wat de politiek tenslotte ook gewoon is, die joar in joar uut fout op fout stapelt en doarveur beloond word met forse salarissen , die høørt in mi-jn ogen gewoon een brevet van onvermogen te kriegen in de vorm van een faillisement , ware het niet dat disse genuumde bedrijfstak wel zo slim is ûm niet te spelen met eigen geld maar het geld van you en mij.
    Ieder project , onderzoek of wat veur iets dan ook woar onze regering de opdracht veur geeft wûrd standaard 2x zo duur als begroot. Als wûlle dat in het bedrijfsleven bi-j mi-jn werkgever doe stoa ik noa 1 project op stroat ,en dan op ongeveer 65 procent van mi-jn letste verdiende loon, want het kabinet vind wel dat mensen die zo opzichtig faalt dat ook daadwerkelijk direct in hun portemonnee heurt te vuulen, dus veur ons gin paar ton bonus als premie veur bewezen diensten want dat geld alleen veur de politieke miskleumers.
    Maar ûm veural te loaten zien dat de politiek wel degelijk dicht bi-j de burger steet en luusterd noar de man in de stroat geet de politici tegenwoordig de stroat op , alleen jammer dat ze dat enkel en alleen doet ten tieden van noaderende verkiezingen, um dan hun blijde boodschap te verkondigen.
    Maar wie weet kump er ooit nog een dag dat wij als volk daadwerkelijk iets te zeggen kriegt oaver onze eigen toekomst...
    Zo lang onze Politieke leiders in hun eigen leugens geleuft en hun beloftes vergetten bûnt, iedere keer opnieuw heb ik er weinig vertrouwen in...
  • GoedGoan & Amen

     

  •  

  •