Collums Boer Kloete - 2012 Februari - Onderwerp: Mansleu en Vrouwvolk
     

Goeiendag, Mansleu en Vrouwvolk, Kearls en Wiefe, Mannen en Vrouwen,

Vente en deernties. Bij de meeste vrouwleu geet , samen met de leeftijd ook 't gewicht omhoog. Dit kump gewoon omdat ze in hun hoofden te veul informatie hebt verzameld. Al die informatie kump niet in het hoofd, maar verdeelt zich oaver het hele lichaam. Vrouwen hebt dus meestal geen overgewicht, ze weet gewoon te veel en slaot dat overal op. Dus als ie een dikke deerne ziet weet ie dat e akelig wies is. 't Leven moet ook niet alleen een reis naar 't graf zijn, de vrouwleu wilt d'r ook nog ;s goed uutzien. En doar wilt ze alles voor laten. Vrouwleu vergeet niet te leaven, probeer niet perfect te weazen. Mannen holt van oe, zoals ie bunt, ookal zegt ze dat bijna nooit. Vrouwen bunt over het algemeen ook 't sterkere geslacht en weet ook altied zeker dat hun kinderen ook echt van hunzelf bunt.

Ook bij reddingsacties worden de vrouwen als eerste gered en bij gijzelingen worden de vrouwen als eerste vrij gelaten. Als mannen vreemd goat bunt de vrouwen de dupe en blieft achter met de kinderen. Als vrouwen vreemd goat , bunt de mannen de stommerikken. Ook bunt de vrouwen veel handiger en kunt ze twee dingen tegelijk doen. Maar ze kunt niet altied alles, omdat ze de hoesholding ook nog mot doen. De meeste vrouwen bunt tevreden met een gewoon leven met goeiemorgen en welterusten. Ze geeft respect als je ze dat ook toevertrouwd. Vrouwen leeft meestal langer dan de mannen, dat kump omdat ze alles anders en rustiger bekiekt dan de mannen.

Vanuit de ogen van de man, bunt de vrouwen soms druk met niks. Ze roddelt de helen dag. Mannen ziet dingen zoals ze zijn. Mannen hebt hun eigen unieke kracht. Ze bunt oprecht en draait d'r niet omhen. Mannen wilt graag duudelijk wezen en word onzeker van vrouwen. Mannen zet emoties om in energie. Mannen goat veur de kwaliteit van het leaven. Ook kriegt mannen overal altied de schuld van. Mannen bunt stabiel . Respecteer unze tekortkomingen. Maak ons niet geestelijk kapot en afhankelijk, zodat wie ungelukkig wurd, dat zet de vriendschap tussen vrouwleu en mansvolk op het spel en zo word kearls wezenloze leu zonder perspectieven en toekomst en hebt ze nergens interesse in. Loat de mannen thuus gewoon 's met rust. WĂșlle mot umschakelen. Wees altied duudelijk tegen mekare. "T in mekander vlechten van de gewone dingen geeft mansleu en vrouwvolk de beste kansen op een goed gezamenlijk leaven op disse aardkloot.

Goedgoan en AMEN.